HUMUS 8CT

Dumperkassen er produsert med minimalt antall deler. Dette gir økt styrke og lang levetid. Alt materiale er bygd med slitesterkt stål i Hardox 450. Alle Humus CT hengere har en tippvinkel på minst 50°. Standard hydraulisk baklem. Mekanisk topphengt spredelem leveres som ekstra utstyr. 90° vinkel mellom bunnplate og sidevegg. Buet frontvegg for avlessing tilpasset gravemaskin skuff. Mange smarte løsninger som feste anordninger innvendig, utvendig, grindfeste foran og bak, verktøykasse, ryggekamera og ulike lysløsninger med LED lamper. Topp moderne CT henger for hjulgraver.

HUMUS 10CT

 humus 10 CT er konstruert med Hardox 450 stål i dumperkassa, og er sertifisert ihht. Hardox in my body standarden fra Svenske SSAB. Dette er noe som gjør dem fryktelig robuste og slitesterke! Sideveggen og bunnen av dumperkassa har i tillegg forsterkninger i Hardox for å øke styrken på kassen.

10CT hengeren har en meget gunstig planhøyde med tanke på av- og påkjøring av gravemaskiner, kun 105 cm samt en buet framvegg, for å gjøre det lettere å grave ut med gravemaskin. Kan også fås med fjærende drag!

Som tilleggsutstyr kan man få forhøynings-lemmer som gir et totalt volum på 14 m2. Forhøyningslemmene er skrudd fast i dumper-kassen med 4 skruer, noe som gjør dem meget enkle å ta av og på ved behov. I front er det gangbru for å enkelt og trygt kontrollere lasset, samt dra over presenningen. Det er også vindu i framveggen så man kan følge med på lasset fra førerplassen.

Teknisk.


**Alternative hjul Continental 500/50R-17 Continental